Avoimet tehtävät

Nyt haemme vahvistusta joukkoomme.

 

Oletko sinä meidän uusi CNC-operaattori tai CNC-koneistaja?

 

CNC-operaattori

 

Työtehtäviisi kuuluu uusien tuotteiden koneistusmenetelmien ja NC-ohjelmien kehitys sekä koneistus. Huolehdit koneistuskeskuksien käytettävyydestä ja koneistuksen ohjeistuksesta sekä tuet koneistajia onnistumaan työssään laadukkaiden tuotteiden valmistuksessa.    

 

Olet lastuvan koneistuksen ammattilainen ja tunnet koneistusmenetelmät sekä käytettävät työvälineet. Osaat hyödyntää CAM-ohjelmistoa monipuolisesti ja NC-ohjelmointi sujuu luontevasti. Sinulta löytyy vahva työkokemus alalta sekä soveltuva koulutus.

Tässä tehtävässä töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös vuorotyöhön.

CNC-koneistaja

 

Työtehtäviisi kuuluu vaativien metallituotteiden koneistus, työstökeskuksien ohjelmointi, asetusten teko sekä koneistusprosessia ylläpitävät tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta koneistamisesta sekä soveltuvaa koulutusta, oikeaa asennetta ja valmiutta kolmivuorotyöhön.

 

Molemmissa tehtävissä menestymiseen tarvitaan osaamisen lisäksi aktiivista ja huolellista työskentelyotetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä kunnon työvälineet ja -varusteet. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja autamme sinua menestymään työssäsi. Meillä osaamisesi ei jää paitsioon.

 

Kiinnostuitko?

 

Laita hakemus palkkatoivomuksineen 18.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@merimet.fi 

 

Katso myös lisätiedot Merimet Oy:stä www.merimet.fi.