top of page

MeriMetin tarina

Kestävää kumppanuutta vuodesta 1983

Kun Seppo Meri perusti pienen hitsaamon ja polttoleikkaamon kotitilansa Rauharannan navettaan vuonna 1983, MeriMetin historia hitsattiin Karkkilaan. Siitä alkoi tarina, jossa on tarvittu uskallusta visioida, rohkeutta toteuttaa ja luottamusta tekemiseen.
 

Vastuullinen visionääri

Vastuullista ja vaativaa koneistusta. Se vaatii paitsi tarkkuutta, mutta myös vastuuta. Kehitämme toimintaamme ja prosesseja vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Huomioimme reilun toimitusketjun pelisäännöt ja vaalimme ympäristöä niin energian kuin päästöjen osalta. Visionamme on olla kestävä kumppani.  

 

Komponenteista kokonaispalveluihin

Teräsosien valmistus yksittäin tai sarjoissa. Prototyypit tai koko valmistusketjun hallinta. Kaikki teollisuuden koneistus ja hitsauspalvelut yhdeltä toimittajalta. Missiomme on vähentää kustannuksia ja tehostaa valmistusta. Rakennamme menestystä yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

Sitoutunut sopimusvalmistaja

Työntekijämme ovat sitoutuneita alansa ammattilaisia ja meille ihmiset ovat tärkein resurssimme. Uskomme, että erilaisuus vahvistaa niin yritystä kuin kilpailukykyä. Siksi olemme erikoistuneet vaativien teräskomponentttien koneistukseen ja hitsaukseen. 

 

Seppo Meri loi pienestä hitsaamosta valu- ja teräskomponttejä valmistavan kasvuytiyksen
bottom of page