Kesätöihin MeriMetille, Karkkilaan?
Etsimme innokkaita, oppimishaluisia kesätyöntekijöitä, joilla on yhteistyökykyä, pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä? 

1. Kesätyö tuotannonsuunnittelu

Tehtäviin kuuluu tuotannon ohjaukseen ja erilaisiin kehitysprojekteihin liittyvät tehtävät. Tuotannonsuunnitteluun hakevilta kesätyöntekijöitä edellytetään sopivaan teknisen alan tutkintoon suuntautuvia opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kesätyön jälkeen toivotaan yhteistyön jatkuvan tuotantoprosesseihin liittyvällä kehitysprojektilla, josta mahdollisuus tehdä opinnäytetyö.

2. Kesätyö logistiikka

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakastoimituksien keräily ja pakkaus, kuljetuksiin liittyvien dokumenttien laatiminen, kuljetusten hallinta ja tiivis yhteistyö sekä sisäisesti tuotanto-organisaation kanssa että ulkopuolisten tahojen kanssa.

 

3. Kesätyö koneistamo

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu koneistaminen CNC-koneilla. Kesätyöntekijältä edellytetään perustietoja lastuavista koneistusmenetelmistä ja konepajamittauksista.

 

4. Kesätyö maalaamo

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu maalattavien metallituotteiden valmistelutyöt, maalauslinjan käyttäminen sekä valmiiden tuotteiden pakkaus

 

 

Kesätyöntekijöiltä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä työkokemusta teollisessa ympäristössä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@merimet.fi  6.3.2022 mennessä. Lisää sähköpostin otsikkoon hakemasi tehtävä.