top of page
Vaativien teräskomponenttien sopimusvalmistaja

Vaativien teräskomponenttien sopimusvalmistaja

Miksi MeriMet?

Asiakkaanamme saat tarvitsemasi komponentit sopivissa erissä ja juuri tarvitsemaasi aikaan. Toimitamme valmiiksi maalatut tuotteet ja osakokoonpanot nopeasti ja joustavasti. Parannamme asiakkaamme kilpailukykyä. Kanssamme et joudu kuluttamaan aikaasi huolehtimiseen.

MeriMet konepaja sopimusvalmistaja.jpg
Olemme koneistuksen kumppanisi Karkkilassa. Teräsosien koneistus on toimintamme ytimessä, mutta sen lisäksi haluamme ymmärtää asiakkaamme liiketoimintaa ja olla osa isompaa menestystarinaa.

Toimintaamme ohjaavat yhteiset tavoitteet. Kanssamme voit luottaa siihen, että toimitusketju ei katkea, vaan vahvistuu entisestään. Meille sujuva toimitusketju on arkipäivää: joustavuudessa emme myöskään mene sieltä, missä aita on matalin. Jos asiakkamme haluaa valmistuotevaraston, me teemme sellaisen.

Kehitämme koko ajan toimintaamme siten, että voimme tarjota asiakkaillemme konkreettista hyötyä kumppanuudesta.
Keitä me olemme?

Kestävää kumppanuutta vuodesta 1983

MeriMet on perustettu 5. toukokuuta 1983 nykyiselle paikalleen Karkkilaan, perustajansa Seppo Meren kotitilalle. Toiminta oli aluksi pienimuotoista koneistusta, hitsausta ja polttoleikkausta käytetyillä laitteilla. Ensimmäisen työntekijän MeriMet palkkasi vuonna 1984 ja siitä alkoivat tasaiset kasvun vuodet. Ensimmäinen konehalli valmistui vuonna 1988, toinen vuonna 1994 ja kolmas vuonna 2003. Tänään sinua palvelee noin 40 henkilön sitoutunut, huippuluokan NC-koneistusosaamista tarjoava tiimi, ilman välikäsiä tai kolmansia osapuolia.

Merimet – kokoaan suurempi kasvuyritys
Mitä teemme?

Kokoaan suurempi kasvuyritys

Olemme erikoistuneet vaativien ja keskiraskaiden teräs- ja valukomponenttien sekä kokoonpanojen valmistukseen, varastointiin ja logistiikkaan. Tuotannossa käytämme moderneja koneistuskeskuksia ja sorveja sekä hyödynnämme  joustavaa valmistusautomaatiota ja robotiikkaa. Laadunvarmistuksessa hyödynnetään 3D-mittaustekniikkaa. Visiomme on olla osa menestystäsi  – tahdomme olla kasvavien ja kehittyvien yritysten läheisin sopimusvalmistaja.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on johtamista ja tekoja

Vastuullinen ja kestävä toiminta tarkoittaa meille ihmisten ja prosessien johtamista ja tekoja, jotka huomioivat ympäristövaikutukset ja lisäävät työhyvinvointia. Tavoitteena on nolla työtapaturmaa kaikessa toiminnassamme. Kunnioitamme erilaisuutta ja toimintamme on läpinäkyvää. Tehokkuus tarkoittaa minimaalista energian käyttöä ja kiinnostusta hiilijalanjälkeemme.

1983

Seppo Meri

perustaa

MeriMet-yhtiön Karkkilaan

bottom of page