top of page

Parasta kriisinhallintaa on valita luotettava kumppani

Pandemia on asettanut myös suomalaisten kone- ja laitevalmistajien alihankintaketjut koetukselle. Ketteränä ja luotettavana valu- ja teräskomponenttien sekä kokoonpanojen toimittajana tunnettu MeriMet on ottanut tilanteen tosissaan ja onnistunut – lunastaen lupauksensa haluttuna kumppanina myös kriisin kohdatessa. Lue, miksi yhteistyö kanssamme kannattaa erityisesti nyt.

Pandemian aikana MeriMetin toimitusvarmuus, nyt 99 %, on kehittynyt edelleen suotuisasti. Toimitustemme osalta asiakkaidemme tuotantoprosessit ja laitekokoonpanot ovat jatkuneet keskeytyksettä. Erinomaiset tulokset perustuvat vastuulliseen toimintaan, aktiivisen asiakastyöhön sekä markkinatuntemukseen. MeriMetillä pidetään hyvää huolta niin ihmisistä kuin omien prosessien kehittämisestä ja varmistamisesta. Tuotantoa lukuun ottamatta henkilöstöä on siirtynyt sujuvasti etätöihin.

Helpotamme asiakasyritystemme hankinnoista vastaavien henkilöiden työtä auttamalla heitä tekemään ennakoituja ja perusteltuja investointeja. Materiaalien ja komponenttien hankinnat ovat kauttamme turvallisia, sillä pidämme asiakkaamme ajan tasalla ja askeleen edellä. Kriisin aikana jyvät akanoista erottaa toimittajan ennakointikyky.

– Tehtävämme on tunnistaa asiakkaidemme toimintaa uhkaavat tekijät etukäteen. Silloin kykenemme tarjoamaan ratkaisuja ongelmiin jo ennen kuin asiakkaamme ovat ehtineet niitä edes tiedostaa. Tässä totean ilolla meidän myös onnistuneen, kertoo MeriMet Oy:n myyntipäällikkö Vesa Saarenpää.

Valmistaja – valmistaudu!

Tahdotko vapauttaa aikaasi, nostaa tehokkuuttasi sekä varmistaa toimitusketjusi myös kriisitilanteissa? Haasta meidät ja testaa tuotteistuskykymme. Tarjoamme ratkaisun myös silloin, kun haluat valmistautua yllättäviin tilanteisiin – laadimme kanssasi suunnitelman, jossa määrittelemme käytännöt tuotantosi jatkuvuuden varmistamiseksi, mikäli nykyinen valu- tai terästuotteiden toimitusketjusi katkeaisi.

– Sen sijaan, että jäisit odottamaan ja toivomaan parasta, saat pitäviä laskelmia, toimivia ratkaisuja ja uusia ideoita, jotka yllättävät ainoastaan myönteisesti. Pystymme ottamaan tuotteesi valmistukseen jopa viikossa, lupaa MeriMet Oy:n toimitusjohtaja Jari Tikkala.

Oikea aika vahvistaa toimitusketjuasi on nyt. Ota yhteyttä – tartumme toimeen ja asiasi etenee:

Vesa Saarenpää

Myyntipäällikkö

MeriMet Oy

050 593 0774

Comments


bottom of page